Cilj svake internetske trgovine je preglednost, brz rad i dobra prodaja proizovda. Za izradu internetske trgovine možemo koristiti WooCommerce koji je idealan za brzu i jednostavnu izradu funkcionalne i kvalitetne internetske stranice. Integriran je s najpopularnijom platformom za izradu internetskih stranica WordPress.

WooCommerce je u posljednje vrijeme najpopularnija platforma za izradu internetske trgovine. S 41.693.327 preuzimanja, WooCommerce pokreće više od 42% internetskih trgovina. Posebno je pogodan za male i srednje trgovine.

WooCommerce – platforma za prodaju proizvoda i usluga

WooCommerce je platforma koja se koristi za prodaju proizvoda i usluga. Ako na stvar gledamo s tehničkog vidika, to je dodatak koji možete instalirati kao dodatak internetskoj stranici koja je izrađena na WordPressu (izvrstan alat za pravljenje internetskih stranica).

WooCommerce je platforma koja nudi izuzetno dobra rješenja za manje butike, kao i za srednje velike internetske trgovine. Odlična je i za internetske stranice koje uključuju manje trgovine. Sam sustav uključuje sve što je potrebno za pokretanje trgovine.

WooCommerce možete proširiti na vrlo jednostavan način pomoću dodataka, a tako ćete svoju trgovinu razvijati postupno, korak po korak, ili uglavnom prema svojim potrebama. Opcije dizajna su neograničene, upravljanje je vrlo jednostavno, jer je slično načinu na koji se upravlja WordPressom.

WooCommerce internetska trgovina i najveće prednosti

  • Pogodan za većinu internetskih trgovaca.

Iako postoje druge, alternativne platforme za internetsku prodaju, kao što su Magento, Prestashop, Shopify, za većinu vas je WooCommerce savršena platforma, što će potvrditi i mnogi internetski prodavači.

  • Pruža maksimalnu količinu funkcionalnosti i besplatan je.

Prva prednost platforme WooCommerce je ta što je ona potpuno besplatna, baš kao i WordPress. U osnovi vam pruža svu funkcionalnost koja vam je potrebna za pokretanje internetske trgovine. A ako znate kako raditi s WordPressom, lako ćete rukovati i s WooCommerce platformom.

  • Siguran i stabilan.

WooCommerce se također odlikuje potpunom sigurnošću i stabilnošću. Platforma se stalno ažurira i u potpunosti je kompatibilna s najnovijom verzijom WordPressa. Administrator ove vrste platforme – Automattic – usko surađuje s vodećim stručnjacima za internetsku sigurnost. Istodobno, u razvoju je uvijek prisutna i najveća internetska zajednica.

  • Nudi stotine proširenja.

U sustav možete lako dodati stotine različitih proširenja za prilagođavanje i nadogradnju vaše trgovine.

  • Izvrstan izbor za manje trgovine.

WooCommerce je posebno pogodan za izradu manjih internetskih trgovina. Sustav je vrlo pogodan za pokretanje trgovina s jednim produktom, kao i za butike s nekoliko desetina ili stotina produkata, a naravno i za trgovine s više od 10.000 proizvoda. To znači da je za većinu vas ova platforma savršena.

  • Nudi lako uređivanje i dodavanje proizvoda.

Uređivanje i dodavanje proizvoda je više nego jednostavno. Budući da je na raspolaganju toliko nadogradnji, WooCommerce vas ne ograničava u rastu ili razvoju vašeg poslovanja, već raste s vama.

Da li želite odmah započeti s prodajom proizvoda i usluga?

Budući da WooCommerce u osnovi donosi sve za pokretanje internetske trgovine, možete početi prodavati svoje proizvode i usluge odmah. Dodavanje i izrada pojedinih kategorija je jednostavno, postoje i različiti načini plaćanja: plaćanje putem predračuna ili bankovnog prijenosa, PayPal, plaćanje po primitku …

Svoje proizvode i usluge možete prodavati samo lokalno, a možete i odabrati zemlju iz koje se može izvršiti narudžba. Na kasi možete zahtijevati prijavu u korisnički račun, a možete ponuditi i mogućnost „kupuj kao gost“, tj. kupovina bez registracije. Također su dostupni i različiti načini isporuke; zemlje možete razvrstati po zonama i na taj način utvrditi cjenik na lokaciju kupca.

Uređivanje i dodavanje proizvoda slično je dodavanju postova u WordPressu.

Dakle, WooCommerce vam omogućava izuzetno jednostavno dodavanje i uređivanje proizovda i usluga. Sve to jako podsjeća na dodavanje postova u WordPressu.

Proizvodi mogu biti jednostavni ili kombinirani, digitalni, virtualni, promjenljivi; možete ih kombinirati s drugim proizvodima ili ih istaknuti. Na potpuno jednostavan način možete promijeniti njihovu cijenu, odrediti popuste, osigurati besplatnu dostavu, promovirati prodaju kuponima i slično.

Iako WooCommerce u osnovi nudi sve što je potrebno za pokretanje trgovine, vjerojatno ćete se također odlučiti za proširenja ili nadogradnje. Na raspolaganju vam je puno sjajnih rješenja ili dodataka; neki od njih su potpuno besplatni, druge je potrebno platiti.

Izrada internetske trgovine WooCommerce jedna je od najisplativijih opcija.

Budući da je uporaba WooCommerce platforme – kao dodatak koji se doda WordPressu – izuzetno jednostavna, također je vrlo lako napraviti ili pokrenuti internetsku trgovinu. Ova vrsta korištenja koštati će vas mnogo manje nego, na primjer, izrada slične trgovine pomoću većih sustava.

Korištenjem WooCommerece-a dobiti ćete sve potrebne funkcionalnosti za uspješnu internetsku prodaju. Po potrebi, neprestano ćete nadograđivati svoju internetsku trgovinu, a uz pomoć WordPressa dobiti ćete najbolji CMS sustav s kojim ćete moći objavljivati atraktivne sadržaje. U usporedbi s drugim većim e-commerce sustavima, ovo je definitvno velika prednost.

U slučaju da želite izraditi profesionalnu WooCommerce trgovinu i prilagoditi je za kupnju, kontaktirajte nas i naš profesionalni tim će vam rado pomoći. Možete nas kontaktirati i ako imate problema s izradom internetske trgovine ili ako želite pojedine dijelove prilagoditi „po mjeri“.

Za više informacija pišite nam na: info@olioweb.com ili nas nazovite na: 040 897 017.