Facebook i Instagram marketing

Da li ste znali da više od 600.000 stanovnika Bosne i Hercegovine svakodnevno koristi Facebook i Instagram? Većina korisnika takvih društvenih mreža pripada dobnoj grupi između 25 i 35 godina. Ako se donedavno smatralo da je Facebook stvoren prvenstveno za mlade, danas ga koristi i sve veći dio starije populacije, što znači onih koji imaju 50 godina i više.

Ako svojom ponudom proizvoda/usluge ciljate i zreliju publiku, Facebook je trenutno najidealnija platforma za vas. U sklopu Facebook kampanje možete prikazivati ​​oglase i na Instagramu koji je u vlasništvu Facebooka i svakodnevno ga koriste i mlade i starije generacije.

Ako još nemate Facebook stranicu, a željeli biste je imati; ako ne znate kako se baviti dizajnom; ako želite doprijeti do više ljudi i predstaviti im svoju ponudu proizvoda i usluga; ako se želite povezati sa svojim kupcima na društvenoj mreži, naš tim je prava adresa za vas.

Ciljevi oglašavanja na Facebooku i Instagramu

Ako ćete oglašavati svoje preduzeće putem Facebooka, moći ćete postići mnoge stvari. Naš tim će se pobrinuti da se vaša prodaja poveća jer ćemo uspostaviti efikasan podsticaj za kupovinu usluga/proizvoda; korisnici će biti preusmjereni na internet stranicu; brinuti ćemo se za lajkove i kontakte; vaš će se brend graditi na vrlo uspješan i efikasan način; voditi će se briga o promociji događaja vezanih za vaše poslovanje; doći će se do još veće interakcije putem objavljenih postova; video snimci će biti dostupni za gledanje; provesti će se poslovne kampanje marketinga.

Šta vam nudi naš tim?

Naš tim vam nudi kvalitetne i profesionalne savjete u planiranju, realizaciji i također u kontroli reklamnih kampanja; efikasno upravljanje reklamnim kampanjama; strukturiranje oglasa; priprema dosljedno odabranih ciljnih segmenata i kreativnih rješenja; praćenje stope konverzije na vašoj internet stranici; remarketing; mogućnost kreiranja oglasa; stalna kontrola nad reklamnim kampanjama.

Dakle, ako želite dovesti svoje potencijalne klijente na vašu internet stranicu putem Facebooka i Instagrama i time povećati prodaju, optimizovati troškove oglašavanja putem interneta i poboljšati profitabilnost vaše internet stranice, pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internet marketing i oglašavanje

Uz našu pomoć ćete steći nove kupce i prepoznatljivost.

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!