Izrada internet portala

Izrađujemo internet portale svih vrsta. Portali su većinom korisni kod velikog broja korisnika, administratora, kod mnogo sadržaja i dodatnih funkcija. Naš tim će vam izraditi internet portal koji će služiti svojoj svrsi, a istovremeno će izgledati moderno i prilagođavati se svim mogućim dimenzijama ekrana.

Naš tim će izraditi internet portal za vas u koracima koji su unaprijed pažljivo isplanirani. Pratiti ćete svaki naš korak, jer je vaša prisutnost u izradi veoma važna.

1. Zajedno s vama do najbolje ideje

Iza svakog velikog uspjeha stoji dobra ideja u pozadini, koju naravno treba razvijati, a istovremeno razmotriti mogućnosti, izraditi strukturu i sadržaj. Na ovoj tački ćemo vas pozvati u naše prostorije na poseban razgovor.

Na osnovu intenzivnog i kvalitetnog razgovora s vama, naš tim će se upoznati s vašim aktivnostima i ciljevima za stvaranje internet portala. Zanimati će nas vaša prezentacija i želje, zahtjevi i potrebe vezane uz funkcionalnost i oblik internet portala.

Nakon razgovora, naš tim će pripremiti posebnu ponudu koja je za vas potpuno neobavezujuća. Ako nam potvrdite ponudu, pripremiti ćemo poseban ugovor o međusobnoj saradnji, načinu rada, obavezama i, naravno, rokovima izrade.

2. Dizajn internet portala

Vrlo važan korak u izradi internet portala je također njegov dizajn ili oblik. U ovoj fazi naš tim vrlo precizno i jasno definiše oblik, sadržaj i izgled portala. Vi ćete nam dati grafičke elemente i fotografije, ako ih već imate. Ako ne, rado ćemo se pobrinuti za to. Isto vrijedi i za sadržaj.

Na osnovu svega navedenog, napraviti ćemo grafički dizajn. Zajedno s vama ćemo ga dovršiti sve do potvrde.

3. Programiranje internet portala

Jednom kada i vi potvrdite dizajn, naš tim može početi sljedeći korak i najzahtjevniji posao; to je programiranje internet portala. Zajedno s vama programiramo sve potrebne funkcije portala.

Kad je programiranje dovršeno, ispravljaju se sve moguće greške i dorađuju se detalji.

4. Postavljanje internet portala na završnu adresu

Na kraju, slijedi još objava vašeg internet portala na javnoj internet adresi. Prije završetka, naš tim se pobrine i za testiranje rada internet portala u različitim preglednicima, kao i na raznim mobilnim uređajima.

Za više informacija pišite nam na: info@olioweb.com ili nas nazovite na: 040 897 017.

Internet usluge

Internet stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u sticanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!