Izrada internet stranica

Efikasnom izradom internet stranice omogućujemo potencijalnim kupcima da vas brže pronađu u digitalnom svijetu. Na ovaj način, internet stranica postaje vaš najbolji prodavač. Internet stranice se uglavnom izrađuju na platformi WordPress. Tekst i slike na takvim stranicama možete uređivati sami i kontaktirati nas za komplikovanija uređivanja i ispravljanja.

Izrada internet stranice se odvija u četiri ključna koraka:

1. Planiranje

Izrada svake internet stranice počinje potrebama, željama i ciljevima svakog klijenta. Stoga, prije izrade pozivamo vas na sastanak kako bismo razgovarali o vašim željama i zahtjevima. Također ćemo sarađivati s vama kako bismo odlučili kako će vaša internet stranica biti dizajnirana; koje ćete strategije marketinga koristiti kako biste što lakše postigli određene ciljeve.

U dizajnu internet stranice su uključeni naši stručnjaci. To su dizajner, stručnjak za korisnička iskustva, programer i stručnjak za SEO optimizaciju internet stranica.

2. Dizajn

Naši dizajneri izrađuju unikatne šablone za dizajn internet stranica. Prikazujemo ponuđeni dizajn klijentu i koordiniramo ga s njim. Dizajn je vrlo važan u izradi internet stranice, jer su atraktivan dizajn i izvrstan sadržaj važni pokazatelji uspješnog preduzeća. Za posjetioce detaljno pripremljen dizajn donosi osjećaj povjerenja, udobnosti i sigurnosti.

3. Razvoj

Nakon što se s klijentom dogovorimo o dizajnu, počinjemo tehnički razvoj klijentovih internet stranica. Klijent može u svakom trenutku pratiti napredak same izrade na probnoj internet adresi. Naši programeri su upoznati sa svim tehničkim smjernicama i standardima. To garantuje da će izrađena internet stranica biti pouzdana i dugoročna.

Testiranjem rada i kvaliteta cijele internet stranice i postavljanjem na server, završava se izrada internet stranice.

4. Optimizacija za pretraživače

Naši stručnjaci za SEO optimizaciju osiguravaju da internet stranice budu dizajnirane kako bi garantovale visoko rangiranje na pretraživaču. To omogućuje potencijalnim kupcima da vas vrlo brzo pronađu. Inače, stručnjaci za optimizaciju su prisutni u projektu od početka. Zašto? Jer je za najefikasniju optimizaciju od samog početka izrade internet stranice potrebna koordinacija.

Uz to, veliki naglasak stavljamo na raspored sadržaja. Pobrinuti ćemo se za efikasnu internet stranicu po pitanju marketinga. Ovo će biti prvenstveno tržišno orijentirano, a također i logično dizajnirano u sadržajnom smislu. Nakon izrade internet stranice, uvijek smo dostupni za održavanje iste.

Projekt želimo provesti zajedno s vama, a istovremeno pokušavamo izgraditi dugoročnu saradnju s vama. Želimo da budete zadovoljni i radujemo se uspjehu u vašem radu.

Internet usluge

Internet stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u sticanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!