Izrada logotipa

Zaštitni znak preduzeća predstavlja logotip. Taj izraz ćete moći pronaći i pod nekim drugim imenom, na primjer: logo, simbol, znak … Svi ti izrazi znače jedno – prepoznatljiv znak oko kojeg se isprepliće cijela priča vašeg preduzeća, djelatnosti, brenda … Logotip je dakle glavni element cjelokupne grafičke slike vašeg poslovanja. Može se pojavljivati na vizit kartama, fakturama, pismima, poslovnim mapama i još mnogo toga. Također se upotrebljava i u oglašavanju, na plakatima, zgradama, reklamama… Odličan znak vrlo dobro utiče na još veću vidljivost vašeg preduzeća, a istovremeno je dokazano da povećava vašu tržišnu vrijednost. To je i razlog zašto je izrada logotipa veoma važan dio vašeg poslovanja. Pomoću njega želite komunicirati s ciljanom publikom i reći im ko ste i šta zapravo predstavljate.

Naš tim će vam izraditi dobar logotip

Dobar logotip vas razlikuje od konkurencije u svojoj jedinstvenosti. Stvara odličan prvi utisak. Naši dizajneri stoga uzimaju u obzir vaše želje i u skladu s tim dizajniraju logotip koji će dodatno povećati vašu vidljivost. Samo dobar logotip može zadiviti vas i vaše klijente.

Izrada logotipa pod okriljem našeg specijalizovanog tima.

Izrada logotipa pod okriljem našeg vrhunskog tima se odvija u unaprijed određenim koracima, kreativno, kvalitetno, u skladu s vašim željama i također u dogovorenom roku.

1. Razmatranje vaših želja prilikom prvog kontakta s vama.

Kad stvaramo logotip za vaše preduzeće, naš se tim fokusira uglavnom na informacije koje dobivamo na osnovu vaših želja. Prvo nam možete poslati upit, a zatim nas možete i kontaktirati osobno ili nas nazvati telefonom. O detaljima možemo razgovarati i putem e-pošte. Ako želite dobiti odličan rezultat od nas, morate predstaviti na najbolji mogući način vašu aktivnost, viziju, želje… Na ovaj način ćemo s dizajniranjem pristupiti suštini vaše aktivnosti na najbolji mogući način.

2. Dizajn logotipa

U nastavku, na osnovu vaših želja i podataka, dizajniramo nekoliko ideja i prikazujemo vam ih. Zajedno s vama odaberemo najbolji logotip, te se naknadno još više prilagođavamo i usavršavamo. U ovoj fazi dizajna razmotrimo najvažnije karakteristike sjajnog logotipa. To su jednostavnost, kreativnost i uvjerljivost. Naš cilj je dizajnirati logotip koji će zadiviti ne samo vas, već i vaše klijente.

3. Logotip u svim potrebnim formatima

Kad izradimo logotip do kraja, prvo vam ga šaljemo u boji i nakon toga još crno-bijeli. To radimo u svim potrebnim formatima. Uz to, dobivate karakteristike logotipa, tj. šifre boja, proporcije i tipografiju. Na ovaj način je vaš logotip spreman za široku upotrebu.

4. Cjelokupna grafička slika

U sljedećom koraku, ako želite, pobrinuti ćemo se i za cjelokupnu grafičku sliku vašeg preduzeća. Ovaj set uključuje i upotrebu logotipa i drugih informacija na vašim vizit kartama, dokumentima, fakturama i pečatima; istovremeno i na svim vrstama štampanog materijala, reklamnog materijala, naslovnim tabelama i automobilskim naljepnicama…

Naš tim će vam od samog početka savjetovati da izrada logotipa bude vrlo dobro osmišljena. Zajedno s vama ćemo obratiti pažnju na jednostavnost i transparentnost. Znamo da najčešće manje znači više, te manje informacija može reći više nego što bismo inače očekivali.

Dizajn digitalnog sadržaja

Sve što vam je potrebno za predstavljanje vašeg poslovanja ili brenda u estetski savršenom obliku.

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!