Razvoj aplikacija

Naš tim će se prvenstveno pobrinuti da se vaša poslovna ideja pretvori u digitalni proizvod. To će postići sve vaše ciljeve, savršeno služiti procesu i biti veoma zadovoljavajuće za korisnike.

Pobrinuti ćemo se da vaši korisnici imaju najlakši pristup aplikaciji i istovremeno je razumiju, pravilno koriste i raduju se njenoj upotrebi. Nakon izrade aplikacije, konstantno je razvijamo, dopunjavamo i ažuriramo, u skladu s vašim potrebama i željama.

Postavljanje pravih ciljeva i usmjeravanje aplikacije

Zajedno s vama, naš tim će postaviti ciljeve i usmjeriti aplikaciju, tako da ćete korisnika ispravno i efikasno voditi do implementacije željene aplikacije i planiranih zadataka. Oni će vam pružiti najveći mogući stepen optimizacije razvoja. Glavne komponente ovog projekta definitivno su dizajn i planiranje aplikacije. Prije toga je potrebno pripremiti detaljan i dosljedan plan. U njemu su navedene sve funkcionalnosti i organizacija aplikacije. Također definišemo ciljeve i tok projekta. Na taj način povećavamo efikasnost i zadovoljstvo svakog korisnika, a dugoročno ćemo osigurati rad i stabilnost aplikacije.

Proces razvoja aplikacije

Proces razvoja aplikacije zahtijeva 5 vrlo važnih koraka. To su digitalna strategija, korisničko iskustvo, sadržaj i jedinstveni dizajn, razvoj i tehnologija te testiranje i lansiranje.

Digitalna strategija u razvoju aplikacija

Naš tim počinje s izradom aplikacije tek nakon što zajedno s vama izradi vrlo jasnu i snažnu strategiju. Strategija predstavlja vrlo detaljno objašnjenje ciljeva, kao i pouzdan način njihovog ostvarivanja. Na taj način postižemo kreativni uspjeh, koji je proizvod vrlo detaljnog istraživanja, planiranja i napredne strategije koja objašnjava i olakšava.

Korisničko iskustvo

Naš dizajn je prvenstveno usmjeren na kvalitetno korisničko iskustvo. Istovremeno garantuje da svaka interakcija s korisnikom ispunjava ciljeve i zahtjeve, kao i da prati vaše poslovne procese i donosi vam željene rezultate.

Sadržaji i jedinstveni dizajn

Dizajnu pristupamo na strateški način. Samo na taj način sadržaj može odražavati želje preduzeća i biti kompatibilan s dizajnom i platformom. Sadržaj nije suhoparan s nekim golim podacima, već angažira korisnika za ponovnu interakciju, što je ključno.

Razvoj i tehnologija

Razvoj aplikacija je usko povezan s dizajnom. Zapravo, razvoj igra vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju korisničkog iskustva i kao takav ne mijenja samo našu strategiju i dizajn u nešto opipljivo. Izbor prave tehnologije, međutim, omogućuje komplementarnost između dizajna i razvoja.

Testiranje i lansiranje

U svakoj fazi projekta vodimo računa o izvođenju različitih testova. Međutim, najvažniji trenutak je kada ulazimo u fazu objavljivanja. Tokom testiranja fokusiramo se prvenstveno na upotrebljivost, funkcionalnost i efikasnost. Nikad ništa ne prepuštamo slučajnosti. Razgovaramo s vama, sarađujemo, držimo se dogovorenih rokova i zato nam možete vjerovati u potpunosti.

Svojim programerskim iskustvom omogućiti ćemo vam da razvijete aplikacije koje će vam donijeti vrhunske rezultate i na koje ćete biti vrlo ponosni.

Za još više informacija, pišite nam na info@olioweb.com ili nas nazovite na 040 897 017.

Internet usluge

Internet stranice koje nisu samo estetski privlačne, već i uspješne u sticanju novih kupaca i stvaranju brenda!

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!