SEO optimizacija

Ako ste postavili simpatičnu internet stranicu, to ne znači da vas potencijalni klijenti već primjećuju. Zašto? Morate se pobrinuti za to da je vaša internet stranica rangirana na najvišim mjestima na pretraživačima.

SEO optimizacija koju je za vas pripremio naš tim će osigurati da se vaša internet stranica pojavi na vrhu pomoću različitih postupaka. To će povećati promet na vašoj internet stranici, a indirektno i prodaju ili druge postavljene ciljeve.

Sveobuhvatna optimizacija internet stranica

Onsite optimizacija

Naš tim prvo uradi tzv. onsite optimizaciju. To uključuje uređeni i optimizovani sadržaj, slike, unutrašnje linkove stranice, kontinuirano preusmjeravanje internet adresa, mapu internet stranice, poveznicu na Google Search Console i Google Analytics, meta tagove, alt tagove i isticanje glavnih ključnih izraza.

Offsite optimizacija

U ovoj vrsti optimizacije fokus je na izradi linkova s kvalitetnih internet stranica, redovno dodavanje postova i komentara, objava na društvenim mrežama, u raznim imenicima i internet portalima.

Na tim sredstvima morate graditi linkove do vaše internet stranice. Međutim, potrebno je biti oprezan kako bi sve izgledalo što prirodnije.

Naš tim osigurava da uvijek budete u toku i da znate što utiče na položaj vaše internet stranice u određeno vrijeme. Svjesni smo da sa svakim algoritmom koji napravi Google dolaze nove promjene.

Naš tim osigurava da u postupak optimizacije uključimo sve parametre koji su se u prošlosti pokazali kao važni faktori za pozicioniranje internet stranice na pretraživaču.

Optimizacija slika

Optimizacija slika je također važan faktor u cjelokupnom procesu optimizacije vaše internet stranice. Naš tim je svjestan da optimizovane slike utiču na brže otvaranje internet stranica.

Optimizovane slike vam daju još dodatnu prednost. Koju? To je Google-ov pretraživač slika gdje internet korisnik može također pristupiti vašoj internet stranici putem slikovnog materijala koji se pojavljuje među prvim učitavanjima među rezultatima slika.

Finalni rezultati našeg tima u SEO optimizaciji

Naš tim stavlja u prvi plan mjerljive rezultate; brz napredak; realno projektovani napredak; pomoć pretplatnicima; transparentni i tačni izvještaji u stvarnom vremenu; sveobuhvatnu pripremu materijala potrebnog za optimizaciju…

Internet marketing i oglašavanje

Uz našu pomoć ćete steći nove kupce i prepoznatljivost.

Nama vjeruje više od 250 kompanija, od najvećih do najboljih u svojoj oblasti.

Naše reference

Da li želite znati cijenu izrade vaše nove internet stranice, trgovine, portala ili aplikacije?

Kontaktujte nás!